Четвер, 28.03.2024, 16:12
Вітаю Вас Гость | RSS

KV-FPM

Головна » 2011 » Лютий » 4 » Курси Java і тестування у Epam Systems
21:16
Курси Java і тестування у Epam Systems
Компанія Epam Systems оголошує другий набір на підготовчі курси "Java розробка" і "Тестування". За результатами співбесіди може бути запропоноване місце роботи у компанії Epam.

Деталі на Epam Trainings Kyiv

Для запису на курси до необхідно скачати з цього сайту анкету і надіслати її job@epam.com (з поміткою в тілі листа "Тренинг Java НТУУ КПИ" і "Тренинг STI НТУУ КПИ" відповідно). Якщо вам дуже довго не будуть відповідати, а багатьох ваших друзів уже запросили на співбесіду, то або пишіть сюди або на Igor_Petruk@epam.com, Sergiy_Lesko@epam.com,Anna_Muzyka@epam.com.

Трохи більше ніж на сайті:

Для того щоб вас узяли на курси необхідно базове знання Java чи С++, розуміння ООП. Розкажіть що ви знаєте ще. Нормальний рівень англійської мови буде великим плюсом, бо у компанії письмове спілкування проходить цією мовою. Тому базово викладати думки свої вам буде потрібно.

Деяких людей з більш високим рівнем знань беруть одразу на роботу без жодних курсів. Можна домовитись на 30 год на тиждень, якщо хочете. Для цього на тій самій співбесіді на курси потрібно проявити більш глибокі знання Java. Або одразу попередити, що ви хотіли б отримати роботу, а не йти на курси. В такому разі бажано добре знати Java SE (синтаксис, колекції, IO, багатопоточність, синхронізацію, XML), паттерни проектування, системи збірки, можливо JSP, Servlets, Tomcat, JDBC, якісь системи контроля версій. Це не офіційні критерії, але вони дають змогу оцінити приблизно який рівень необхідний для Junior Java Developer. Звичайно вашими сильними перевагами були б ще Spring, Hibernate, JPA, Maven, JSF, Facelets, GWT, Ant і т.д і попередній досвід роботи )

Ще трохи про компанію:

Компанія дуже подобається, величезна інфраструктура, зручні офіси. В Україні працює майже півтори тисячі працівників. Дуже добре розроблені можливости кар'єрного росту до величезного рівня. Є життя після Senior Developer. Можливий хороших графік до зп ще багато чого додається. Хто хоче може тут вивчати ще англійську мову. Через компанію робиться багато чого не пов'язаного з роботою, багато різних community з різних тематик.

Переглядів: 3431 | Додав: MInD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 vertexua  
-1
Просто должны перезвонить. И там договоритесь о собеседовании. Еще все нормально, все успевают, не затягивайте.

4 Boui  
-1
а какая реакция от них должна поступить? и когда? как понять что тебя приняли или нет? где-то списки будут али как? я отправила вчера. Я уже опоздала или как?

3 Silme_EA  
-1
я англійську добре знаю... але жаль, що це по джаві.

2 vertexua  
-1
Щодо числа, то я ще запитаю. Але останній раз коли питав, то казали ще два тижні. Скоро проходить перший тиждень. Щодо освіти, то пиши де вчишся зараз. Співбесіда по домовленності "Коли вам зручно? - Мені тоді зручно. - А на котру годину? - На таку-то. - А може краще на таку? - Ну добре, так таку"

1 Zotov  
-1
До якого числа подавати? Що писати в статті "education"? Коли буде співбесіда?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0